fredag den 3. oktober 2008

Virtual Earth nyheder

Jeg er pt med i et sportseksperimen: Motion på jobbet, arrangeret af Københavns Kommunes Kultur- og Fritidsforvaltning og Endomondo. Det hele foregår via GPS på mobiltelefon. Og Virtual Earth. Ligesom Google Maps og andre er Virtual Earth integreret med mobiltelefoni så det er muligt at finde kort alene ved hjælp af denne.Her er Virtual Earths billede af Rådhuspladsen i København. Smart design, let at håndtere og integreret med gule og hvide sider, forskellige visninger osv.
Virtual Earth er i september blevet udvidet med adskillige tjenester, og er mere avanceret end Google Maps, Google Earth og Yahoo Maps. Bl.a. er der også kort tilgængelige på fransk, italiensk, spansk og tysk. Samt integreret med adressesøgning, vejrudsigter med skyformationer og lokalvejr. Det er et spørgsmål hvad man egentlig skal med GPS-programmer nu om dage. Med lidt snilde er det vist muligt at finde de samme oplysninger ganske gratis.
Googles pendant til Virtual Earth, Google Earth har i sit nyhedsbrev Sightseer oplyst at du kan se hvor de 13.000 satellitter aktuelt befinder sig. Oplysningerne stammer fra USAs regering. For de som ikke orker at downloade endnu et paradenummer, er der en 1½ minuts videoYouTube hvor du kan beskue fænomenet.
Link
live Search Blog.

Ingen kommentarer: