fredag den 1. august 2008

Delicious skifter adresse

Der er kommet mange gode kommentarer til indslaget om Delicious. Bl.a. gør Morten Brunbjerg i en kommentar opmærksom på at der nu måske alligevel er ved at ske noget på Delicious. Hvad også en lille notits øverst til højre på deres hjemmeside antyder.
Men hvad er det egentligt der sker? Foreløbig har jeg kun kunnet efterspore at Delicious skifter adresse fra Del.icio.us til delicious.com. Grunden er angiveligt at mange ikke kan finde ud af den helt korrekte adresse. Det betyder naturligvis en del besvær, selvom alle de gamle adresser skulle henvise til den nye.
Men brugerne skal nu til at forny deres logininfo. Udover dette radikale skridt (som vel at mærke ikke ser ud til at ændre ret meget ved selve indholdet), så skulle det være planlagt at udvide notefeltet ttil 1.000 tegn. Men det sker ikke samtidig med adresseændringen.
Jeg kan ikke lade være med at være foruroliget over at Google mere og mere synes at være eneste spiller på banen. Men eksemplerne hober sig op: Google erhverver Writely, Blogger, JotSpot, og mange andre, og forbedrer dem, eventuelt under Googles eget navn (Dokumenter, Sites osv.). Yahoo er også sulten, men udsulter altså mange af sine nyerhvervelser.
Link
Delicious Blog.

Ingen kommentarer: