lørdag den 9. juni 2007

Google Calendar

Nu kan du tilsyneladende snart med Google Calendar følge med i hvad berømte politikere i USA, såsom præsidentkandidater som Hillary Clinton og Obama, foretager sig. Google Calendar har lavet et emnekatalog over offentlige kalendere, dvs. kalendere fra Google Calendar som givet tilladelse til at være offentlige.
Emnekataloget er opdelt i Popular (de mest populære, hvad det så er), Sports, Events, Entertainment, Holidays, By Google og Miscellaneous.
Det hele er meget orienteret mod USA. Hvilket sikkert er godt for dem derovre. Det eneste som jeg kunne finde af interesse for Danmark var under Holidays, hvor der er en masse kalendere fra mange forskellige lande, bl.a. Danmark. Danske helligdage kender vi vel. Men det er også interessant at følge med i andre landes, hvis man kender nogen der eller skal rejse dertil.
Men ak, hvilken dårlig kalender: Jeg kiggede forgæves efter Grundlovsdag og 1. maj. Derimod var Acsension day (fredag 28. maj) med. Og det giver jo unægteligt hele projektet et skær af amatørisme der vil noget.
Mere pålidelig var så Månefaser. Men de ligger selvfølgelig også mere fast ca. hver 4. uge.
Emnekatalogen er tilgængelig fra ens kalender i linket "Search Public Calendars". Og det er nemt at tilføje ved at klikke "Add".
Selvfølgelig kan du osse tilføje din kalender, hvis du mener nogen kan have interesse i det. Det har fx Hillary Clinton gjort. Og hvis den står til troende, så laver den kone altså ikke særlig meget.
Links
Google Calendar Gallery.
Google Blogoscoped.

1 kommentar:

Anne-Lise sagde ...

Det lykkedes mig, efter lidt søgning, at finde en kalender over danske helligdage der faktisk passer!

Men man skal også søge, for den første jeg kom til led af de samme mangler du har bemærket.

Danske mærkedage/Danish holidays etc. burde give dig den kalender du ønsker.

Men, ja, jeg bruger både de danske helligdage, de amerikanske, Googles månefase-kalender plus minimum tre af mine egne, så jeg er meget glad for Googles håndtering af kalendre.