lørdag den 14. januar 2006

PodZinger
I december skrev Internetsøgning om forskellige podcast-søgemaskiner, herunden PodZinger. Dengang i en lovende betaversion. Nu har den så fået en mere endelige form. PodZinger finder de relevante podcast og highlighter derudover den del af audioen, hvor ordet forekommer. Det betyder at man ikke skal høre hele optagelsen igennem, men kan komme direkte ind det relevante sted. Selvfølgelig kan man også downloade hele udsendelsen.
På billedet er en typisk post fra Podzinger. Til venstre et styrepanel som ikke for ingenting minder om en almindelig multimedieafspiller: start, stop, frem/tilbage. Derudover muligheder for at downloade og få rss-feed. Inde i selve posten kan du ”spole” frem til det sted i udsendelsen, hvor sætningen er taget fra. Klik på den lille orange pil (på billedet ud for 2:35:41 – det betyder 2 minutter, 25 sekunder). Det tager lidt tid, men den finder fint stedet. Det grønne kryds åbner for yderligere oplysninger om stedet.
PodZinger siger om sig selv at den bygger på 30 års erfaringer med forskning i tale-til tekst. Den gennemsøger dagligt internettet for nye podcast, hvilket løber op i tusindvis pr. dag. Derudover promoverer den sig på hurtighed og præcision.
Link
Podzinger.
Artikel i Business Wire.
Internetsøgning 5. december.

Ingen kommentarer: