fredag den 20. januar 2006

Kig med på Videoer
Videosøgning bliver stadig mere omfattende. Blinkx blev nævnt i går. Yahoo har lavet et særligt faneblad. Og så er der Google Video. Men det kan være svært at overskue hvad der egentlig findes. Derfor kan det måske være nyttigt at følge med på Google videoblog. Den følger lidt med i hvad der findes i Google Video. Det er nogen som fordriver tiden med bl. a. at finde de sjove til os andre.
Det kan fx være aktuelt hvis man er træt af tv-stationernes hjemmevideoudsendelser. Alle kan som bekendt uploade deres hjemmelavede videoer hertil. Hvilket sker i stor stil. En af disse sider er ”The best of Google-video”. Og det er mindst ligeså underholdende som tv-kanalerne. Der kommer hele tiden nye på.
En af de morsomme er en instruktionsvideo på japansk med engelske undertekster om hvordan man opfører sig på en sushi-restaurant. Vist nok en satire på japanske omgangsformer. En musikalsk ukendt kunstner lader et hus oplyse til tonerne af hidsig rockinspireret klassisk musik. Tom Cruise gør det af med Oprah på 15 sekunder. Men kig selv efter…
Link
Google videoblog.
"Sjove" videoer.
Videoblog om historiske videoer.

Ingen kommentarer: