torsdag den 19. januar 2006

Blinkx udvider
Så har Blinkx udvidet biksen igen. Denne gang med næststørste engelske tv-firma UKTV. I første omgang med livsstilsprogrammer. UKTV har også dokumentarfilm og komedier, men de er tilsyneladende ikke med i pakken.
En søgning bare på uktv gav adskillige sider med fund. Så vidt jeg kunne se var det udsendelser med madopskrifter. Herefter prøvede jeg med at søge på lammekølle (lamb chop uktv), og snart kunne jeg bl.a. se hvordan nogle tv-kokke var i gang med at tilberede (og diskutere) Lamb with Deep-fried Aubergine and Cumin Lentils. Mere utraditionelt var et selskab i opløftet stemning, som var i gang med at grille Lamb Kofta with Chargrilled Cauliflower and Garlic Potato Wedges. Velbekomme.
For de som ikke gider kigge videoerne igennem, er opskrifterne nedenunder i tekst. Men for de som hellere vil se kokken i arbejde, er videoerne udmærkede. Så behøver man ikke vente til Jamie Oliver eller Mik Schack kommer på skærmen.
Blinkx har været omtalt flere gange her på Internetsøgning. Kort fortalt er det en søgemaskine som er i stand til at omsætte tale til tekst, og dermed også gøre den søgbar.
Link
Artikel i Market Watch
.

Ingen kommentarer: