torsdag den 10. november 2005

Opdaterede vejledninger
Google-Guide, Internetvejledningen og Yahoo-Guide på Københavns Kommunes Bibliotekers hjemmeside blevet opdateret. (Link er i højremenuen). Der er tilføjet en række nyheder sommerferien:
  • Teoma og Ask er blevet vraget af til fordel for Exalead. En vanskelig beslutning. Men jeg mener at Exalead efterhånden er et bedre alternativ til Google og Yahoo end Teoma og Ask.
  • Yahoo-Guide har en ny side om podcasting, fordi Yahoo har fået en podcasting-søgemaskine. I al ”hemmelighed”, som nu altså her er ”afsløret”.
  • Google Reader. Et ikke helt folkeligt produkt, men en del af Googles forberedelser til Web 2.0.
En gang imellem får jeg email om fejl i vejledningerne. Mange tak for dem! Det hjælper med at vedligeholde vejledningerne. Hvis du opdager fejl, mangler eller bare gerne vil komme med forslag til tilføjelser, så lad endelig høre. Eller brug kommentar-knappen nederst i indslagene i Internetsøgning.
Apropos kommentarer-knappen: Opdagede i denne uge at der var lagt 103 spam-kommentarer ind, spredt på lige så mange indslag siden november 2004. En halv aften og en øm skulder senere besluttede jeg at alle kommentarer først skal ”godkendes”. En ærgerlig kontrolforanstaltning. Men alle kommentarer der ikke er spam, bliver godkendt. Ucensureret.

Ingen kommentarer: