fredag den 28. oktober 2005

Infomation om Google
Indicateur er et emnekatalog over skriftlige materialer om Google og andre søgemaskiner. Overordnet er Indicateur delt i tre sektioner: nyt om søgemaskiner, indicateurs filer og vejledninger. Indtil videre er der i emnekatalogen enkelte overskrifter uden indhold.
Googledelen er opsat såvel som en søgemaskine som et emnekatalog. I søgefeltet kan du fx søge på [ ”google dance” ] for en søgning på dette fænomen. Ellers brug emnekatalogen. Den er endnu meget overskuelig med kun et par hundrede links. Hvad kriterierne er for udvælgelsen fremgår ikke. Og den synes da også noget tilfældig. At produktet er fransk, afspejler sig i at flere artikler er på det sprog.
I Danmark er Susanne Mikkelsen på webloggen Webbibliotekaren begyndt at lave en liste med artikler om søgemaskiner. Den 12. juni nævnede Internetsøgning Googles eget arkiv over artikler. Så nu er problemet kun at vælge de rigtige.
Link
Indicateur.
Susanne Mikkelsens Webbibliotekaren.
Internetsøgning om materialer om Google.

1 kommentar:

Wow!ter sagde ...

Erik,

Google indicateur has more dead links than I would like too see. The site has been mentioned at a few oter sites as well, but I do wonder.

Wow!ter