fredag den 24. juni 2005

Google og Blogger på mobilos
Blogger foretrækker at kalde mobiltelefonen et blog-redskab: Send en email eller MMS til go@blogger.com. Med tekst, billede og hvad der ellers hører til. Så laver Blogger automatisk et indslag. De som allerede har en Blogger-konto kan logge ind på go.blogger.com og skrive et kodeord. Herefter kan du blogge poster ved at sende til samme adresse.
Det virker kun i USA hos bestemte telefonselskaber. Hvis du er på rundtur i USA, så få et mobilnummer og blog til familien og vennerne derhjemme. (OBS: Se dog også kommentaren til dette indslag! Tilføjet 24.6.)
Læs mere på Googleblog. Og se vejledning hos Blogger.
Google er også blive tilgængelig via mobiltelefonen. Det er dog ikke hele webben som er tilgængelig på denne måde. Det siger sig selv at de små mobiltelefonskærme ikke kan rumme alt. Men flere sider bliver i dag indrettet til at kunne vises sådan. Google har et indeks over disse.
Links
Googleblog om Blogger Mobile.
Googleblog om Google-mobil.

1 kommentar:

Thor Dekov Buur sagde ...

En anden mulighed er at sende en mail til sin blog (virker på blogspot.com måske også andre). De fleste nye mobiltelefoner, har mailklient og så er det lige til. Hvis ikke er det muligt at sende en sms som e-mail. Mailadressen skal blot skrives først i beskeden og det hele sendes til et særligt nummer, som teleselskabet kan oplyse.