torsdag den 23. juni 2005

Google Maps også i Europa, Afrika, Asien...
Google Maps har indtil for nylig begrænset sig til USA, Canada og Storbritannien. Men noget tyder på, at der stadig kommer udvidelser. Maps giver godt nok ingen udslag på Denmark, Copenhagen, Sweden og Stockholm. Bortset fra lokaliteter i USA med de navne. Men prøv engang med Berlin, Hamburg, Madrid, Barcelona, Athens eller Roma. Her er der hit!. Det gælder også uden for Europa: Cairo, Alexandria, Sydney, Kuala Lumpur. Fortsæt selv.
Zoomen kan dog ikke gå helt tæt på. Men sikke kvalitet på billederne!
Tilføjelse: En kvik læser, Esben, har fundet ud af hvordan man alligevel kan finde København, kig i kommentaren til dette indslag. Han fortæller også, at tricket er ganske enkelt: man skal bare søge på "Copenhagen, Denmark" i stedet for kun på Copenhagen. "Stockholm, Sweden", "Oslo, Norway", "Helsinki, Finland" eller "Aarhus, Denmark". Det duer også med meget mindre byer, f.eks. "Billund, Denmark" eller "Laapenraanta, Finland".
Pyha, så ved vi det! Husk at klikke i linket Satellite i den gule linje, ellers kommer billederne ikke frem.
Links
Google Maps
Indslag i Internetsøgning om Google Maps

1 kommentar:

Esben Fjord sagde ...

Hej Erik

Faktisk kan man godt finde København. Jeg har lavet et lille hack, hvor man i stedet for stednavne bruger længde og breddegrad til at finde en lokalitet.

Tryk f.eks. på Københavns Hovedbibliotek for at finde dig selv!

Esben