mandag den 2. maj 2005

All4one: ny metasøgemaskine

Der kommer til stadighed nye metasøgemaskiner. Konceptet synes ellers dækket af fx Ez2find, Vivisimo, Ixquick og Turboscout. Men All4one prøver alligevel.

Den søger i otte mindre søgemaskiner: All The Web, Altavista, Hotbot, Lycos(ejer af danske Jubii), MSN, Netscape (jo, den eksisterer endnu), Wisenut og Yahoo. Men altså ikke i Google eller Ask. Du kan vælge at søge i alle på en gang eller afklikke efter behag.

Lidt nyt er der: efter søgning er der nogle forslag til videre søgning i en box. De minder lidt om Wisenut's afgrænsinger. Men det fremgår ikke hvilke maskinelle kriterier der ligger bag. Ved enkelte fund er der link til oversættelse (translate). Det fører til Babelfish (Altavista). Her skal du selv gøre arbejdet med at indsætte link eller tekst.

Metasøgemaskiner er ikke lige mit yndlingsværkstøj. Måske bortset fra Turboscout, fordi den ikke blandet fundene sammen. Men jeg ved at mange godt kan lide dem og at de faktisk finder glimrende resultater på denne måde. Så til ære for dem:
all4one.searchallinone.com

Ingen kommentarer: