søndag den 17. april 2005

Yahoo News med nyt udseende.

Torsdag i den forløbne uge lancerede Yahoo en beta-udgave af Yahoo News. (Hvorfor siden af og til ikke virker!). I forvejen er Yahoo News en af mine favoritter, fordi den også medtager skandinaviske nyheder. I modsætning til Google News. Og fordi den har langt flere kilder: omkring 100 pressebureauer og 7.000 øvrige aviskilder.

Det er først og fremmest udseendet der er ændret i. Internetsøgere, der er vant til nyhedssøgemaskinen Topix, vil hurtigt vænne sig til det nye: Nyhedskategorierne er blevet opdelt i forskellige områder (lidt lige som dagbladene). Der er kommet flere overskrifter fra de forskellige nyhedskategorier. Og så kan læserne selv tilføje eller fjerne de kategorier de henholdsvis læser og ikke læser. Dog ikke Top Stories.

Nyt er også at du kan tilføje rss-feeds fra de forskellige kilder (gælder også weblogs) ved hjælp af knappen "My Sources". (Yahoo News skriver dog ikke direkte at det er rss-feeds). Opmærksomme læsere af Internetsøgning vil også bemærke at fundene opfører sig som på Y!Q. (se artiklen om Y!Q tidligere på denne weblog)

Yahoo News - beta:
beta.news.yahoo.com/

Ingen kommentarer: