onsdag den 16. februar 2005

Ny Internet Explorer?

Ingen tvivl om at Microsoft ser med stor bekymring på Internet Explorers image-problem. Og konkurrenten Mozilla Firefox har just annonceret at Firefox er blevet downloadet 25 mio. gange. Norske og svenske myndigheder advarer direkte folk mod Internet Explorers sikkerhedshuller. Og langt de fleste anerkendte internetsteder anbefaler ligeledes kraftigt Firefox.

Microsoft kan ikke sidde noget sådant overhørigt, og firmaet har da også annonceret at der vil blive lanceret en ny version af Explorer, en version 7. Ifølge nedenstående artikel har Microsoft dog problemer. Bl.a. at den kun vil være tilgængelig for Windows XP-brugere.

Internetsøgning kan kun anbefale at bruge Firefox i stedet for Explorer. Man er dejlig fri for popup-reklamer. Og ifølge eksperterne skulle Firefox være mere sikker mod spyware end Explorer. Mange sider, som i starten ikke kunne læses i Firefox, har rettet ind. Og hvis det skulle ske at en side ikke kan bruges i Firefox, kan man jo bare have Explorer liggende i baghånden.

www.internetnews.com/xSP/article.php/3483496
Artikel om IE/

Ingen kommentarer: