onsdag den 10. august 2011

Google Voice

Egenlig er Google Voice ikke noget nyt. Allerede for mindst to år siden (marts 2009) annonceredes en tjeneste med det navn i USA og Canada. Dengang var det mest meningen at du kunne oprette en enkelt nummer hos Google Voice, så ville alle dine samtaler blive omstillet til det. Under alle omstændigheder, så er det meget ulig det Google Voice som nu er blevet en realitet i 38 lande, herunder Danmark. Konkret betyder det at Gmail-kontoindehavere vil kunne ringe billigt til 150 andre lande. Og det lader til at du kun kan ringe fra Gmail. Ikke fx din mobiltelefon, således som det er fx i USA.

Hvad angår priser mener bl.a Alt om Data at der ikke er noget at spare i forhold til fx Skype hvad angår indenlandske samtaler, det er det udenlandske der er interessant i pekuniære spørgsmål. Minuttakster fra 0,03 $ til fastnettelefoner til omkring 1 $ til fjerntliggende mobiltelefoner. Men generelt priser til under 1 kr i minuttet til de fleste lande.

Det kræver at du downloader Google Voice til din computer. Det nemmeste sted at finde hvorfra du kan gøre det, er telefonikonet i Gmail. Klikker du på det, vil du automatisk blive bedt om at downloade Voice.
 
I de juridiske betingelser står at Google kun stiller tjenesten tilrådighed. Google vil ikke bruge indholdet af hvad du bruger den til, til noget. Det kunne fx være hvis du benyttede dig af funktionen med at optage telefonsamtaler.

1 kommentar:

Helpfull sagde ...

Øhm, hos mig står der bare det ikke virker i danmark.. Måske er det ikke i hele danmark ?