onsdag den 18. februar 2009

Exit Yahoo Radio

Yahoo Radio har i mange år været mig til stor glæde: Jeg kunne komme til den overalt, og den spiller såvel 'min' type musik, som den hele tiden spiller noget nyt some kunne blive 'min' musik. Men nu er det slut. Siden 16. februar er Yahoo! Launchcast overgået til CBS Radio. Og det betyder slut med at spille 'min' musik.
I sin tid gik jeg over fra Last.fm. Fordi jeg have for mange tekniske problemer. Det kan jeg måske komme til at fortryde, og krybe til korset ved at genoptage min kontakt der.
Jeg har dog stadig adgang til al den musik som jeg i årenes løb har stemt på. I modsætning til Launchcast kan CBS også modtages fra Firefox og andre browsere. Hvor Launchcast kun kunne fra Internet Explorer. Dér røg min sidste kontakt til Explorer! Men en række af faciliteterne i Launchcast er sat ud af kraft.
Jeg har ikke så meget som fået en forhåndsvarsel om at dette ville ske. Og det vil ifølge Yahoo! stadig være muligt at rate sange, kunstnere og album. Men de bliver ikke gemt i ens profil. Det arbejder Yahoo dog på at få gjort.
Afspilning kræver at du har Flash PLayer skal downloades. Men efter nogen tids eksperimenteren er det stadig ikke lykkedes mig at få andet end sus ud af computeren. Så det er nu med megen sorg og kvæde at jeg siger farvel til Yahoo Music. Det var næsten også for godt til at være sandt.

2 kommentarer:

Helpfull sagde ...

Hej Erik

Jeg fulgte dit tip om Yahoo Radio og den virker altså helt perfekt..
Og du har ret det er fedt.SÅ jeg ved hvad det er du kuns får sus men hos mig kører musikken ud i lårfede stråler fra yahoo..
Det var bare lige det jeg ville sige..

Hej hej

Hilsen

Peter

Helpfull sagde ...

Rettelse :"SÅ jeg ved ikke hvad det er hvad det er der gør du kuns får sus".. tsk tsk..