mandag den 14. maj 2007

Stilstand på Internetsøgning?

Læserne vil have bemærket at der er langt mellem indslagene på Internetsøgning den seneste måned. Det skyldes ikke så meget skrivetræthed, men at der er meget lidt at skrive om. Det har aldrig været hensigten med Internetsøgning at skrive noget med mindre jeg synes der var noget at skrive om. Og det har der ganske enkelt ikke været.
Den samme tendens gør sig såmænd også gældende på de weblogs som leverer meget af stoffet: Der er langt mellem snapsene. Søgemaskinerne synes for øjeblikket at koncentrere sig om andet end ren søgning. Det er selvfølgelig en sandhed med modifikationer. Hvis du jævnligt prøver Google Books, vil du hurtigt opdage at databasen vokser eksplosivt. Så måske er det bare et udtryk for at databaserne bag søgningerne umærkeligt vokser. Det er der jo så bare ikke så sensationelt at skrive om.
Når alt kommer til alt, så kommer dette dog også som et belejligt ophold efter et par år hvor det næsten ikke har været muligt at følge med alle nyhederne. Jeg håber at læserne stadig hænger på!

Ingen kommentarer: