onsdag den 14. februar 2007

Fra den interne biblioblogosfære

Her i hurtig rækkefølge en række nyheder fra den lille biblioblogosfære:
  • Internetsøgning har tilsluttet sig Blogforums undersøgelse af hvem der læser hvilke blogs. Kik i højremenuen: der er et link til en spørgeskemaundersøgelse.
  • Jens Hofman Hansen har nu taget konsekvensen af at han alligevel blogger og lavet sin egen weblog, Orakel. Manden er fuld af tanker, holdninger og viden om bibliotekerne og den nye teknologi. Så bloggen er allerede tilføjet min Google Reader-konto.
  • Fru Mik roder rundt på sin weblog, men den ser nu ud til at have fundet sin faste form.
Her fra skal bare lyde et: Hold kæft hvor er jeg misundelig over ikke at kunne lave alle de smarte og flotte ting, men blot være tilfreds med overhovedet at have fundet ud af de nye ting på Blogger.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hej Erik,

Tak for de pænde ord.

Hvis du synes min blog også er udtryk for "smarte og flotte ting" så kan jeg sige, at det er næsten lige så nemt at lave det som det er at oprette en blog på blogger.com. Jeg benytter standardinstallationen fra wordpress.org (famous 5-minute-install), har fundet et skin og rettet det til. Derefter er jeg gået på jagt i de mange plugins, som udviklere rundt omkring har lavet. I løbet af ca 1 arbejdsdag har jeg en blog som jeg er rimelig tilfreds med. Derefter er det kun indholdet der afgør successen :-)

Mvh Jens