mandag den 22. januar 2007

Internetsøgning nu på new Blogger

Pyha. Det var lidt svedfremkaldende at trykke på knappen til at komme på New Blogger. Men hvo intet tør, intet vinder. Kort sagt. Internetsøgning er nu overgået til new Blogger, og det gik overraskende godt.
Lad mig sige med det samme, at det er meget nemmere at bruge end det gamle. Ikke noget med html og besværlige krummelurer. Det hele foregår nu med velkendte layout features. Og med drag-and-drop. Alt sammen velkendte metoder fra fx Google’s personaliserede startside.
Helt godt ser det vel ikke ud endnu. Men en hurtig rundtur i Template viser at det er blevet nemmere og at jeg nu ikke længere behøver at huske eller gemme uigennemskuelige html-koder mv. Farver, fonte, tekststørrelse, ændringer i layout…. Det hele er blevet så meget nemmere.
Bær dog over med de sædvanlige børnesygdomme og til tider mærkelige udseender som en overgang uundgåeligt fører med sig. Indholdet vil fortsat være det samme. Nu blot lettere for undertegnede at bestyre.

1 kommentar:

Betina N. Andersen sagde ...

Tillykke med flytningen! Nu forstår jeg bedre, hvorfor min Google Reader i går lige pludselig modtog en hel masse af dine gamle indlæg :-)