torsdag den 11. januar 2007

Hvis Google var Yahoo

Nogen gange laver noget noget så man tænker: Hvorfor fandt jeg ikke på det? Google Watch har lavet noget som jeg egentlig ubevidst i lang tid har tænkt kunne være en god ide at lave: Uden tvivl og uden konkurrence er Yahoo og Google de største søgemaskiner, og det er også klart, at hver gang den ene finder på noget, kommer den anden snart med et lignende initiativ. I det sidste års tid er der sket så meget at det kunne være rart at lave en sammenligning.
Og det er netop ideen bag ved Google Watch’s ganske enkle ide: Hvad nu hvis Google var Yahoo, hvordan ville Google så se ud? Jeg vil opfordre læserne til at studere billedet meget nøje. Der er utallige detaljer, lidt lige som barndommens myldretegninger i stil med Holger-bøgerne. Kig på faneblade, menuer, bokse osv.
Sammenligningen er kun på omfanget af tilbehør, søgemaskiner osv. Indholdet derimod, det er jo nok der hvor forskellene er størst. Og i hvert fald giver billedet et ganske godt indblik i hvor omfattende søgemaskinerne i dag er. Det er ikke blot generelle og specielle søgninger. Det er også kommunikation (email, ip-telefoni, mobiltelefoni, IM osv.), programmer, software, social tjenester og teknisk udstyr.
Link
Google Watch.

Ingen kommentarer: