lørdag den 6. maj 2006

En slags status

Det sidste 1½ år er Internetsøgning udkommet dagligt (næsten). Og det skyldes at der hele tiden har været masser af stof at skrive om. For meget, faktisk. På det seneste er der som læserne måske har bemærket ikke udkommet så mange indslag. Mere nær de 2-3 indslag, som egentlig var webloggens oprindelige ambitionsniveau.
Det afspejler den rivende udvikling som søgemaskinerne har været inde i. Tilsyneladende er det nu ved at stilne af hvad angår nyheder. Og dermed bliver der også længere mellem indslagene her på webloggen. Der er ingen grund til at skrive blot for at skrive.
Det betyder ikke at der ikke sker noget. Tværtimod udbygger søgemaskinerne konstant deres allerede eksisterende produkter. Det gælder ikke bare kvantitativt, men så sandelig også kvalitativt.
Den mindre travlhed har givet tid til at bearbejde alle de mange nyheder, som gennem det seneste år er registreret, men ikke bearbejdet godt nok. Et første skridt er at skaffe sig et overblik. Og det er ved at ske på Google-Guide, hvor lynguiden nu er blevet udvidet med en tabel over Google fra A til Å. Den beskriver alle de mange søgefaciliteter, som Google efterhånden har fået i alfabetisk engelsk og dansk orden.
En tilsvarende vil blive lavet på Yahoo-Guide og Internetvejledningen. (Se links til disse i højremenuen). Dette være også en opfordring til læserne om at bearbejde dette 1½ års hektiske udvikling. God fornøjelse!
Link
Lynguiden med Google fra A til Å.

Ingen kommentarer: