torsdag den 16. marts 2006

Google køber SketchUp

Øehh, det… øh hvad? De færreste har nok stødt på navnet før, men det er et firma, som har specialiseret sig i at lave 3D. Og det er selvfølgelig guf for fans af Google Earth. For det er nemlig noget, som brugerne selv kan gøre.
Det er ganske enkelt at downloade SketchUp. Download kræver at man har Google Earth installeret på sin computer. Og man får så et program som vist på billedet. Her er det så at jeg vil overlade læserne til selv at eksperimentere videre. Det kan vist ikke siges for tit, at jeg ikke er noget teknisk geni. Det vil jeg overlade til de teknisk snilde på Eklumme, Bubbling Minds og andre weblogs. Man skal også downloade en SketchUp Viewer.
Men selvfølgelig er der også nogle demonstrationer, så man kan se, hvilke fantastiske produkter man kan lave med dette software. God fornøjelse.
For de som vil læse mere om firmaet, er der en længere pressemeddelelse, hvori de fortæller på en lidt morsom måde om deres historie og hvad de forestiller sig i fremtiden. Her er også nogle tips om hvordan man kan bruge programmet.
Link
Googleblog om opkøbet.
Historie og tips om SketchUp.
SketchUp.

Ingen kommentarer: