tirsdag den 24. januar 2006

Anbefalede links fra Google News
To nyheder fra Google News: den ene kun for registrerede brugere af Google, den anden for alle. Først den almindelige: Der er kommet en ny knap i venstremenuen, som hedder Most Popular. Den ser ud til at vise de nyheder, som brugerne af Google News er mest interesserede i pt. Da jeg kiggede, var det mest nyheder fra USA. Yahoo News har et tilsvarende faneblad. Den er opdelt i Most emailed, Most viewed og Most Recommended.
Den anden kræver at man har logget ind på sin Googlekonto. I så tilfælde kommer der endnu en menu op i venstresiden: "Recommended…”. Det virker ligesom på Findory. Google News prøver at finde ud af hvad du er interesseret i, ud fra de du har lavet og hvilke nyheder du har læst. Der skal ikke mange klik til, før det begynder at virke. Herefter behøver du blot at klikke på Recommended i venstremenuen.
Men resultatet! Jeg prøvede at spore Google News ind ved at lave en 3-4 søgninger på hver af ordene Denmark, Lomborg, Climate Change, library og search engines (for nu at prøve et eller andet). Men den blev ved med at vise nyheder om fugleinfluenza i Tyrkiet.
Læs mere
Omtale i Micropersuasion.
Omtale i Search Engine Watch.
Link til most popular.

Ingen kommentarer: