lørdag den 6. august 2005

Mere Yahoo
For de tysk-kyndige findes Yahoos blog også på tysk. Hvilket viser at Yahoo for alvor er begyndt at satse på Europa. Fx findes der en dansk udgave af Yahoo.
Ifølge en artikel er Yahoo gået i gang med at udvikle næste generationssøgeresultater i samarbejde med studerende og forskere ved Berkeley Universitet. Der skal åbnes et laboratorium nær universitetet. Her ansættes en snes personer i det kommende år.
Yahoo er ikke ene om sådanne universitetsprojekter. Google har flere i gang, bl.a. på Stanford Universitet for at fotografere boligkvarterer for senere at kunne lave 3D-animationer.
Af konkrete resultater fra Yahoo Research Labs er tidligere her på Internetsøgning omtalt Yahoo Mindset, men også Yahoo SmartSort er et eksempel.
Berkeley-projektet er også omtalt på Search Engine Watch.
Iføge Pandia Post skulle Yahoo også være i gang med at lave en søgemaskine til RSS-feeds. Det kan allerede nu ske fra My Yahoo (personlig side). Pandia Post har også en liste over søgemaskiner som har specialiseret sig i det. Samt en vejledning i hvordan man gør på My Yahoo. Search Engine Watch har haft lejlighed til at afprøve siden inden den igen forsvandt.

Ingen kommentarer: