onsdag den 20. juli 2005

Ferietidsfordriv
Hvis syvkabalen på din computer er ved at blive lidt kedelig, kunne du måske i stedet prøve Games for the Brain. Det er nogle lette spil til tidsfordriv. De er ordnet i en snes forskellige emner. De fleste af dem er huskespil, men ikke af den sværeste slags. Fx gemmer der sig under overskriften Crime Scene nogle ”videoshots” med utydelige billeder af bilist, en fartovertræder. Og kunsten er så at genfinde vedkommende. Under Masterpieces er der fem billeder i en bestemt rækkefølge som du så skal huske og dernæst sætte i den rigtige rækkefølge igen. (Jeg fik desværre slettet oplysningen om hvor jeg fik tippet fra).
Link
Game for the Brain.

3 kommentarer:

lis sagde ...

Har du set at folk fra meta-ot har lavet et Mastercard Game (Memory) som anvender Flickr fotos? Flickr Mind Game.
(via teach42)
Mvh Lis fra Bubbling Minds

Erik Høy sagde ...

Hej Lis
Tak for tippet, jeg kendte det ikke: Det gode, gamle vendespil i en meget smuk udgave! Et must for forældre der gerne vil vise deres børn, at børn godt kan være bedre end de selv til spil (huskespil) :-). Også en fin blog, I laver. Navnet er godt fundet på.

lis sagde ...

Tak for rosen :) Og i lige måde!
Jeg er ret optaget af alt det, der foregår på Flick - som en af oplægholderne sagde til Reboot7, så er det et af de steder på Internettet, hvor folk virkelig leger.