lørdag den 14. maj 2005

Google Content Blocker

Fra det jyske (Jørgen fra Vejle) er modtaget følgende henvisning til et helt nyt Google produkt: Google Content Blocker. Det skal downloades. Google Content blocker er for de som er trætte at se på endeløse, uoverskuelige og meningsløse resultatlister. Den blokerer simpelt hen for samtlige resultater og viser kun reklamerne. Herefter er det så bare at gå i gang med livets højere opgaver: indkøb.

Det påstås at både Google AdSense og almindelige reklamer. Udover selv at handle, er der også mulighed for at fortælle venner og bekendte om hvad man har tænkt sig at købe. Eventuelt også emaile det til dem. Der er yderligere indstillinger (under Preferences), samt Help.

Som så meget andet er det i beta-version. Der er sågar lavet en særlig side for mennesker som har afprøvet – eller tænkt på at afprøve – Content Blocker. Det tilrådes indtrængende Internetsøgnings læsere lige at kigge lidt nærmere på disse omtaler, førend Content Blocker downloades.

Nyd også annoncen for Desktop-søgeapparatet, som låser skabet, i tilfælde af at du forlader værelset…. (Kun 499 $)

Husk også at checke linket Privacy, hvor der bl.a. anbefales, at hvis man ønsker privatliv, kan man gå på toilettet og låse døren.

Rigtig god og fornøjelig pinse!

Google Content Blocker og omtaler (uden direkte link):
j-walk.com/other/googlecb/index.htm Google Content Blocker
j-walkblog.com/index.php?/weblog/comments/new_from_google1/ Omtale af Google Conten Blocker

Ingen kommentarer: