onsdag den 13. oktober 2004

Faganfinder.
Fagan Finder er lavet af Michael Fagan, en nybagt ”tweenie” fra Canada. En særdeles kreativ en af slagsen. For glemsomme internetsøgere er Fagan Finder et glimrende udgangspunkt hvis man ikke lige kan huske søgemaskiner for billeder, videoer, musik, rss-feeds, weblogs og meget, meget mere.
Fagan Finder er let at finde ud af, den er omfattende og de udvalgte søgemaskiner og links er af en god kvalitet. Det enkle viser sig når man først har prøvet at bruge Fagan Finder et par gange. Så opdager man at det er meget let at bruge de andre faciliteter. Det er umuligt for selv de dygtigste internetkendere at huske alle de mange gode søgemaskiner m.v. Men netop ved at samle disse på samme sted, har Fagan Finder gjort det lettere.
Princippet i Fagan Finder er at du først finder ud af hvad du er interesseret i. Emnerne står på forsiden. Øverst på hver specialside er et søgefelt. Lige som i en almindelig søgemaskine. Under dette er der så afkrydsningsmuligheder i de forskellige søgefaciliteter. Disse kan man så afsøge et for et.
Ud over at det minder internetsøgeren om hvor det nu var man skulle søge, så giver Fagan Finder altså også inspiration til hvor du ellers kunne søge.
Kik og læs mere:
http://www.faganfinder.com/ Hovedindgangen til Fagan Finder.
erikhoy.blogspot.com/2004/06/michael-fagans-citatsgningsoversigt.html om citater

Ingen kommentarer: