onsdag den 4. august 2004

Underholdning til (sommer)ferien
Er regnvejret ved at blive for meget og er du lidt til ikke alt for tankekrævende computerspil, så er internettet fyldt med steder hvorfra du kan downloade spil, eller bare spille online. Alene eller med/mod andre. Et mere utraditionelt sted er den tyske Flash Gamez, startet januar i år. Det er en weblog som skriver om spil animationer og film som kan afspilles i Flash eller Shockwave. Disse to er gratis at downloade til sin computer. De fleste computere skulle kunne bruge disse uden de store problemer.
Tilbuddet er ganske overvældende og fantasifuldt, her nogle eksempler: Et spil hvor du skal parkere en bil på en anvist plads, et eventyrspil med forskellige gåder, opgaver og fælder, en film med en gorillalignende stamme, et par traditionelle skydespil og science fictionspil, et spil hvor du skal færdiggøre et hus på trods af forskellige sabotører (dårlige arbejdskolleger, en rotte og elendigt værktøj), fiskespil, et telefonspil hvor forskellige telefonnumre fører dig til forskellige steder, stresse-spil om at tage telefoner som ringer konstant. Og mange andre. Hovedparten af spillene er på engelsk, men der er også tyske imellem.
Flere af spillene er kommenteret af læserne, men kommentarer er for det meste meget indforståede med dunkle budskaber. Eller også er jeg bare ikke nok inde i spilverdenen! Bloggen har rss-feed – hvis du vil følge med.
Link
flash.plasticthinking.org/

Ingen kommentarer: