onsdag den 2. juni 2004

Alternative Google-avanceret søgebillede.
Til tider kan det være vanskeligt at huske alle de mange faciliteter og søgemuligheder i Google. Til det formål kan du bruge nogle alternative avancerede søgebilleder som velmenende entusiaster og søgebilledekonstruktører har lavet. Her er et par eksempler:
Faganfinder. Michael Fagans avancerede søgebillede er et godt sted at starte. Han har på en enkelt side lavet oversigt over samtlige faciliteter og søgemuligheder. Men det kræver at du har prøvet dem i forvejen
Find Forward er noget så særpræget som en tysk opfindelse. Egentlig ikke kun Google, men bruger som udgangspunkt Googles søgesprog. Fidusen ligger i drop down-menuerne til højre for søgefeltet. De ændrer sig i øvrigt alt efter hvad du foretager dig. Hvis du afklikker Metasearch får du de største søgemaskiners resultater listet op i bokse under hinanden.
Soople. Kik såvel i menuen øverst samt i de forskellige søgefelter med ikoner.
Derudover findes der også nogle mindre anvendelige eksperimenter som:
Fresh Goo som opererer med datosøgning,
Har du nogen sinde undret sig over at samme søgning udløser vidt forskellige resultater (den såkaldte ”Google Dance”), så prøv My-Google-Dance-Machine (tysk). Her kan du se de fire forskellige webserveres resultater synoptisk opstillet.

Ingen kommentarer: