torsdag den 13. maj 2004

Om denne weblog.
Internetsøgning er en weblog med nyheder, tips og trick om informationssøgning på internettet. De stammer fra en række kilder. Men er også inspireret af det praktiske arbejde i et biblioteksudlån og af undervisning.
Målgruppen er folk som bruger internettet meget til informationssøgning. Fx bibliotekarer, journalister, studerende og undervisere.
Internetsøgnings formål er at være stedet for de som ikke har tid til at følge med i den store, men også kaotiske strøm af informationer om søgemaskiner, søgeteknikker m.m.
Administratoren (se emailadressen) er bibliotekar, internettræner og voksenunderviser. Se fx Københavns Hovedbiblioteks "Rejsende Undervisere". Bl.a. i informationssøgning på internettet. Kurser i internetsøgning kan rekvireres herfra eller ved at skrive til mig. Må mange få glæde af disse uregelmæssige indslag. Vis interesse ved at tilmelde dig en emailpåmindelse. Eller skriv en kommentar. Webloggen har også et site feed.
Med venlig hilsen
Erik Nicolaisen Høy.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

lklk

Anonym sagde ...

Hej

Der er stadig et problem med indlæg fra Internetsøgning:
Nemlig at titlen ikke vises i nogle rss-readers, fx BlockBridge.

Jeg ved ikke hvorfor, men internetsøgning er den eneste blog, som jeg er stødt på med dette problem. Titlen kommer ikke med - det må være feedet, der er ukorrekt. Altså at titlen ikke står i titel-feltet, men fx er gemt i description-feltet.
/Kalle Nielsen