tirsdag den 4. marts 2003

Alltheweb i ny forbedret udgave.
Her på webloggen er tidligere omtalt forskellige kosmetiske fornyelse af fx Yahoo, Hotbot og Altavista. Nu melder Alltheweb sig i rækken, men i modsætning til de andre fornyelser er Allthewebs klare forbedringer, ikke bare kosmetisk.
Allthewebs nye side er totalt fri for reklamer og ligner nu næsten Google. Men i modsætning til Google har Alltheweb altid haft en formidabel god avanceret søgning for folk som bruger internettet meget og har brug for at kunne afgrænse på alle mulige måder. Dette avancerede søgebillede er klart mere overskueligt og forståeligt end det gamle.
En nyhed er at man i søgefeltet kan finde oplysninger om en bestemt internetside ved at skrive internetadressen i søgefeltet. Det resulterer i en kort beskrivelse af siden og en oversigt hvorfra man kan klikke sig frem til oplysninger om hvilke andre sider som linker til siden, andre sider hvor internetadressen optræder og ældre sider (dvs. sider som Alltheweb har opbevaret i sin database. Sider som senere er blevet ændret). Det er en forbedring af den tidligere feltsøgning: (link:).
En pressemeddelelse om dette kan læses på:
www.fastsearch.com/press/press_display.asp?pr_rel=230

Ingen kommentarer: