onsdag den 2. oktober 2002

Nyt liv i Wisenut?
Da Wisenut blev lanceret sidste år, profilerede den sig som en Google-dræber. Men siden løb den ind i talrige problemer med opdatering mv. Jeg syntes selv den så lovende ud i starten, men snart viste det sig at den ikke kunne leve op til sit formål. Formålet var ellers godt nok: Wisenut gør meget mere ved sorteringen end Google. Den prøver at vurdere såvel fundene som de der linker til ens fund. Ydermere udvælger den nogle specielt interessante fund til en WiseGuide. Alt sammen velment, men da det er maskiner der skal lave arbejdet, viste det sig ofte at være til ingen nytte.
Nu har Wisenut midlertid i følge ejeren LookSmart fået en saltvandsindsprøjtning. LookSmart lover at Wisenut vil blive opdateret hver måned og at den vil begynde at udvide sit nuværende bestand af 900 millioner dokumenter.
Jeg har ikke kunnet se nogen ændringer i Wisenut ud over at layout er ændret. Nu er det faktisk blevet mere Google-agtigt (suk). Men Wisenuts ide er god, så pøj-pøj. Kære Wisenut, vi holder øje med dig i fremtiden. Skuf os ikke!

Ingen kommentarer: