torsdag den 29. marts 2012

Google Play ... eller Android Marked?

Google er for alvor gået ind på det kommercielle marked med apps til sine Android-telefoner. I bredeste forstand. Googleblog fortæller at brugere i bl.a. USA med Google Play kan opbevare 20.000 melodier gratis (og købe millioner af nye numre), downloade over 450.000 Android Apps og spil, søge i ebøger og låne film. Indtil videre må vi dog i Danmark nøjes med spil.

Normalt udruller Google ikke sine services med det samme uden for USA. Og Google Play i Danmark minder stadig om det kendte Android Marked. Jeg har ikke nogen smartphone, så jeg har ikke afprøvet det. Der er både gratis spil og betalingsspil.Hvad der er at se, kan ses på billedet: Til venstre emnekatalogen, over spillene kan du indstille til gratis eller mod betaling. Dem jeg så, varierede mellem 6 og 30 kr. Så det er ikke store summer du kommer af med. 

Link
Googleblog.
Google Play.

3 kommentarer:

Morten Høy sagde ...

Det er fordi du er inde under spil, men som du sikkert ved (det fremgår bare ikke af din tekst, medmindre jeg misforstår), så har vi også adgang til apps herhjemme...

Erik Nicolaisen Høy sagde ...

Hm. Tak for oplysningen. Jeg er ikke helt sikker på det med smartphones. Men alt tyder på at det er på tide at jeg snart anskaffer mig en. Så kan jeg ved selvsyn finde ud af det :)

Morten sagde ...

Hvis du får anskaffet dig en på et tidspunkt vil du undre dig over at du har kunne leve uden. Nu er du jo lidt en "google mand", så overvej en Android frem for en iPhone...