mandag den 22. december 2008

Jubii dansk igen?

Ifølge Mediehack skulle Jubii nu være tilbage på danske hænder, i form af Peter Lundsgaard, den administrerende direktør, og fire andre investorer. Han skulle have købt det fra Lycos Europe.
Indtil videre har jeg dog ikke kunnet se det slå igennem på Jubiis hjemmeside. Der står stadig Lycos' varemærke, ejheller er der nogen pressemeddelelse om det. Men ifølge Mediehack skal Jubii nu være mere enkelt og seriøst.
”Udgangspunkt er, at vi vil være partnere med rendyrkede internet-selskaber, der har lyst til at blande blod med os”

siger Peter Lundsgaard. Jubii er blandt andet partner med kvindesiden Amine.dk, der fra nytår vil være delvist under Jubiis ejerskab, ligesom man planlægger at købe halvdelen af Musiknyt.dk.
Hvem er investorerne så: Selvfølgelig har rygterne gået, at det skulle være Morten Wagner fra Freeway , der netop har trukket sig ud af Newz.dk efter et mislykket ægteskab, og Janus Friis fra Skype og nu Joost, som har villet hjælpe deres gamle ven, Peter Lundsgaard.
Jubii var for år tilbage et udmærket site for mere hverdagsagtige emner. Men allerede inden Lycos overtog dem var de ved at sande til, og det var ikke noget større tab at Lycos overtog navnet. Hvis Jubii har tænkt sig at genopleve indekset, så er det da kun at ønske til lykke.
Link
Mediehack.

Ingen kommentarer: