fredag den 24. oktober 2008

iGoogle nyheder

iGoogle - så behøver du kun åbne et sted? Det er i hvert fald slutmålet. Og som ikke særligt begejstret iGooglebruger må jeg da også indrømme at tilværelsen er blevet så meget nemmere ved kun at skulle logge på her. Det tilfredsstiler de fleste af mine daglige arbejdsgange med email, kalender, dokumenter, websøgning. Samt de tilpassede features med alt fra nyheder til dagens vejr.
Nu ser det så ud til at der kommer mere, i første omgang for brugere i USA. Der er kommet en række gadgets (eller med et nemmere ord: Widgets), som gør det muligt at forblive på iGoogle når du klikker ind på dem. Det fælder forskellige nyhedssider fra New York Times, The Wall Street Journal og The Washington Post. Spil som Sudoku, tegneserierne Garfield og Doonesbury m.fl., og så Googles egne produkter som Gmail og Google Finance.
Jeg har prøvet at få det ind på min danske udgave af iGoogle, men det virkede ikke. Den siger Error. Så muligvis må vi vente lidt endnu. Der er der dog også for os andre nogle nyheder. De tidligere faneblade er nu blevet til en venstremenu.
Link
Google Reader Blog.
Googleblog.
Google Blogoscoped.

Ingen kommentarer: