lørdag den 7. oktober 2006

Googles Eric Schmidt interviewet

Googles nr. 3, Eric Schmidt er blevet interviewet i Time. Han bliver betragtet som nr. 3 efter de to grundlæggere, Brin og Page. Og normalt anset for den fornuftige voksne som holder drengene i snor hvad angår økonomien.
Her beskæftiger han sig dels med den økonomiske del af Googles virksomhed, samarbejde med andre firmaer og konkurrencen fra Yahoo og Microsoft, også på annonceområdet. Det er nemlig den vigtigste del af indtægterne.
Derudover kommer han ind på 30 spørgsmål som optager firmaet. Et er hvordan de skal bruge alle deres penge. Et andet hvordan kvalitetsvideoer bliver mere synlige. Og generelt anser han spørgsmål for at være forudsætningen for at firmaet kan blive ved med at udvikle sig.
Mest interessant er måske hans formulering af hvad Web 2.0 er for noget. Nemlig dette med at have alle sine computerting liggende på en server hvortil der så er adgang alle steder fra via en internetforbindelse. Han siger også at det ikke er noget Goolge har fundet på, men det var en oprindelig ide indbygget i internettet, som blot nu er blevet teknisk mulig.
Link
Time Interview.

Ingen kommentarer: