søndag den 29. oktober 2006

Google om fremtidens mål

Google Blogoscoped henviser til to interne papirer som omtaler søgemaskinens mål og arbejdsplan for 2006. Ikke de store overraskelser, ud over det at det overhovedet er lykkedes for Google Blogoscoped at få fat i papirerne. Men dog i hovedpunkter disse (læs selv resten i Google Blogoscoped):
  • Forbedre infrastrukturen for de ansatte så de kan blive mere produktive.
  • Google vil være den bedste på søgeområdet, hvilket bl.a. består i at have det bedste laboratorium, fjerne spam i hvert fald for de 10 vigtigste sprog og lave gode brugergrænseflader.
  • Sikre at alt tilbehøret er på folks computere. Ifølge Googles egne oplysninger skulle der være downloadet 60 mio. Google Pack.
  • Endelig hele tiden finde på noget nyt.
Dette sidste skorter det ikke på. Det sidste års tid vel så meget, at det er svært for folk at følge med i alt det nye. Generelt mener jeg nu nok at Googles produkter kvalitativt har forbedret sig væsentligt i løbet af 2006. Og også peger på at folk godt kan begynde at tage dem i brug sådan for alvor, ikke bare for at eksperimentere.
De to dokumenter skulle ifølge Blogoscoped hedde “Big Goals and Directions - 2006” og “Objectives and Key Results - Q3 2006 Company OKRs”.
Link
Google Blogoscoped om Google-rapport.

Ingen kommentarer: