tirsdag den 15. august 2006

Ændringer på vej i Blogger

Ifølge Philipp Lenssen fra Google Blogoscoped skulle der være ændringer på vej hos Blogger, altså den weblogtjeneste som bl.a. Internetsøgning bruger. Interesserede får mest ud af at kigge på den lille video. Det mest opsigtsvækkende synes at være, at det nu vil være meget lettere at vælge farver, fonte og størrelser. Tidligere skulle man være temmelig nørdet og ændre forskellige talstørrelser i html-templaten.
Menuestrukturen er også ændret, men ifølge den korte video er der ikke sket så meget - endnu. Fx er kommentardelen stadig temmelig kluntet. Der er ikke ændret i den. Generelt ser det ud til at arbejdsformen mere kommer til at ligne den fra Google Pages.
Der er sket en del hos Blogger siden jeg startede for fire år siden. Alt sammen til det bedre. Men på det seneste har det knebet med at følge med udviklingen. Så jeg ser fortrøstningsfuld hen til de nye ændringer. Og krydser fingre for at der kommer flere til.
Link
Artikel fra Google Blogoscoped.

4 kommentarer:

Esben Fjord sagde ...

Den mest interessante nyhed, synes jeg er:

"You can tag/ label your posts (you must add commas between labels, or you’re in trouble)."

Som forhåbentlig betyder, at der nu vil blive mulighed for at tagge sine poster. Det bliver spændende at se.

Esben

Morten Brunbjerg Bech sagde ...

Jæs jæs, den skulle være god nok. Se det selv på Blogger Buzz. Der er også en betaversion, som man kan afprøve. Det vil dog næppe være tilrådeligt at lægge hele sin blog om til betaversionen endnu, for den er vist ikke så stabil.

Derudover skulle det ikke længere være nødvendigt at publicere hele sin blog, når man har lavet ændringer i opsætningen. Læs også mere hos Techcrunch.

Jeg er ret spændt på at se resultatet!

Carsten Rosenkrantz sagde ...

Det lyder spændende - noget helt andet er ....findes der nogen steder hvor man kan se statistikker på antal besøgende på sin Blog eller er det også en funktion vi alle venter i spænding på ::

Carsten Rosenkrantz sagde ...

Det lyder rigtigt spændende...noget helt andet er : findes der statistik-oversigter over hvor mange besøgende man har, eller er det en funktion som vi stadig må vente på.