onsdag den 26. april 2006


Explorer Destroyer

Nej, Internetsøgning er ikke begyndt at blokere for læsere med Internet Explorer. Ovenstående er blot for at illustrere en ny kampagne, som skal få folk til at downloade Firefox i stedet for Internet Explorer.
Kampagnen går ud på, at hjemmesideindehavere downloader Internet Destroyer, og derefter kan lave tre forskellige modeller for at blokere for brugere af Explorer: Første, milde trin er en boks, som lægger sig øverst i billedet med en opfordring om at bruge Firefox. Næste er at siden ikke vises, men at læseren opfordres til at downloade Firefox før man fortsætter (eventuelt med Explorer). Tredje trin er så at læseren ganske enkelt er nødt til at downloade Firefox for at kunne læse siden (se billedet).
Og hjemmesideindehaverne får betalt for det. Jo mere blokering, desto flere penge. En noget dramatisk kampagne, synes jeg. For budskabet er for så vidt fornuftigt nok: argumenterne for at skifte til Firefox er velbegrundede. Men metoden….
Link
Explorer Destroyer.
Opdatering 16:05: Og så har Google for første gang overhovedet i søgemaskinens historie promoveret et ikke-Googleprodukt på forsiden. Den kan dog kun ses i USA. Og produktet er, meget apropos: Firefox! Se billeder på Spread Firefox.

1 kommentar:

Rocke-D sagde ...

Denne metoden fra Firefox er så autoritær at den kunne vært Microsoft verdig. Bruk heller den norske nettleseren Opera!