mandag den 8. august 2005

Google og rss-feed
Googles personlige side har tilføjet en mulighed for at abonnere på rss-feeds, “Subscribe to RSS Feature”. Men den er godt gemt under “Create a Section” link. Disse anbringes så på ens hjemmeside i form af overskrifter. Yahoos personlige My Yahoo har allerede sådan en facilitet.
Rss er tæt forbundet med nyhedssider og weblogs. Andre mener at Google nedprioriterer weblogs. En undersøgelse skulle bl.a. dokumentere at Yahoo behandler blogosfæren bedre og at Yahoo behandler weblogs indbyrdes mere fair.
Kunal Anand har i hvert fald undret sig over at Google Zeitgeist ikke har rss-feed. På Zeitgeist kan du følge med i hvilke søgninger der er mest populære på Google. Men det er jo besværligt at huske at kigge hele tiden. Kunal Anand har derfor lavet en “screen scraper” og en forklaring til denne på sin weblog. John Batelle mener ikke at screen scraper er helt lovlige og spår den en kort levetid. I mellemtiden kan du så prøve Yahoo’s liste over populære søgeord, med tilhørende rss-feeds. Mon Google vil lave det samme?
Links
Google personalized.
Tip Librarian in Black.
GZeitgeist RSS Feed.
Tip fra Search Engine Watch .

Ingen kommentarer: