onsdag den 6. oktober 2004

Andet smugkik i MSN’s nye søgemaskine.
Knap to måneder efter første smugkik af MSN’s nye søgemaskine kommer muligheden for at få et andet smugkik. Denne gang er indekset ifølge MSN på 5 mia dokumenter, mod ca. 1 mia for to måneder siden. Men som dengang er der ikke så meget endnu at kikke på: stadig ingen avanceret søgning, ved flere ord søger maskinen tilsyneladende med eller-operatoren. Og den reagerer ikke på de kendte operatorer som + og AND.
For de som er interesserede: Skynd jer lidt. Sidste gang forsvandt muligheden igen ret hurtigt efter. Og hvis det er for sent, så læs eventuelt artiklen på Search Engine Watch.
Der er grund til at følge med i MSN's søgemaskine: den må formodes at blive den tredje store generelle spiller på søgemaskine-markedet ved siden af Google og Yahoo. Foreløbig er resultatet dog ikke så imponerende - bort set fra at indekset nu er meget stort. Særligt spændende bliver det at undersøge hvor dybt og omfattende MSN søger. Yahoo har indtil videre overhalet Google hvad angår mængden af tekst på en side som gennemsøges.
Kik og læs mere:
techpreview.search.msn.com/ MSN’s søgemaskine searchenginewatch.com/blog/article.php/3417071 Artikel I Search Engine Watch
erikhoy.blogspot.com/2004/08/smugkik-i-msns-nye-sgemaskine.html Indslag på Internetsøgning

Ingen kommentarer: